Contact

Zen Moments

Kleine Moerwege 12,

9991 Adegem

0496/94 77 04

info.zenmoments@gmail.com

  • Facebook - White Circle

Micro-needling

Wens je ook weleens dat je het huidverouderingsproces kan uitstellen?

Ondanks dat je dit proces niet kan stoppen, kun je het wel vertragen door middel van een zeer effectieve beauty-behandeling: micro-needling. Deze behandeling zorgt met behulp van kleine naaldjes voor een egale huid en een frisse en jongere uitstraling. Hoewel micro-needling wellicht eng en pijnlijk klinkt, is dit absoluut niet het geval en zijn de voordelen het meer dan waard. Zeg dus maar alvast gedag tegen die vervelende rimpels en littekens. 

Vooraf aan de behandeling is er een intake-gesprek. Hierbij zal ook een korte gelaatsreiniging gebeuren waarin het huidtype en de behoeftes van de huid bepaald worden.  Tijdens de intake wordt een eerste behandeling vastgelegd. 

Alvorens de behandeling start wordt de huid grondig gereinigd, na de reiniging wordt er een lichte fruitzuurpeeling aangebracht op het gelaat. Daarna gaat het micro-needlingproces van start. Met behulp van de dermaroller, uitgerust met ontelbaar veel kleine naaldjes, worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Dit is zeer goed voor de verbetering van de huidstructuur en om de doorbloeding te stimuleren. Na het gebruiken van de dermaroller, wordt de huid verzorgd met een hydraterend masker, een voedende crème en een zonnefactor 50. 

Micro-needling is een behandeling met dieptewerking en een resultaat met langdurig effect.

U kunt kiezen uit: 

  1. Een losse behandeling

  2. Een kuur van 6 behandelingen met een tussenpauze van 2 weken. Na de eerste behandeling krijgt u een pakket verzorgingsproducten afgestemd op uw huidtype t.w.v. €170 mee naar huis. Deze kuur garandeert een optimaal resultaat:

  • Verstrakking van de huid

  • Toename van de stevigheid

  • Het gladmaken van grove poriën

  • Frisheid en revitalisering

  • Duidelijk rimpelreductie

  • Opvulling van rimpels

Prijzen

 

             

€120

Losse behandeling gelaat

€144

Losse behandeling gelaat + decolleté

€600

Kuur van 6 behandelingen gelaat (incl. gratis producten)

€720

Kuur van 6 behandelingen gelaat + decolleté (incl. gratis producten)
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now